Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Komparace chemického složení a nutričního významu drůbežího masa
Autor: Repíková, Pavla
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem práce je porovnání chemického složení a nutriční hodnoty drůbeže. Uvádím obsah vody, bílkovin, lipidů, vitaminů, minerálních látek a extraktivních látek v mase drůbeže. Část práce je zaměřena na jakost jatečné drůbeže a drůbežího masa a technologie zpracování drubeže. V práci je také věnována pozornost bioprodukci a konvenční produkci drůbeže a základním plemenum drůbeže.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15445
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22735


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
repíková_2011_bp.pdf 2.304Mb PDF Zobrazit/otevřít
repíková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
repíková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet