Organoleptická stabilita piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Organoleptická stabilita piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Organoleptická stabilita piva
Autor: Balgová, Adéla
Vedoucí: Rouchal, Michal
Abstrakt: Předložená bakalářská práce popisuje historii piva v Českých zemích od starověku až po současnost. Charakterizovány jsou suroviny používané při výrobě piva a technologický postup vedoucí k finálnímu produktu. Dále jsou uvedeny nejvýznamnější skupiny senzoricky aktivních látek piva a vybrané chemické reakce, k nimž dochází během stárnutí piva. V poslední části práce jsou popsány možnosti zvyšování senzorické stability piva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15487
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22747


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
balgová_2011_bp.pdf 2.521Mb PDF Zobrazit/otevřít
balgová_2011_vp.doc 101Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
balgová_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet