Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior |
Autor: |
Janovská, Zuzana
|
Vedoucí: |
Zámečníková, Veronika
|
Abstrakt:
|
Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská prá-ce zabývá měřením a dodrţováním stanovených kritických bodů ? teplota pokrmů, ve jmenovaném podniku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15527
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22725
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet