Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Autor: Janovská, Zuzana
Vedoucí: Zámečníková, Veronika
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je všeobecné vysvětlení systému Kritických a kontrolních bodů ? HACCP a následně popis zavedeného systému HACCP v kuchyni Hotelu Junior. V této práci je uveden popis a principy daného systému, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování, definice základních pojmů, dále sestavení diagra-mu výrobního procesu a provedení analýzy nebezpečí. V praktické části se bakalářská prá-ce zabývá měřením a dodrţováním stanovených kritických bodů ? teplota pokrmů, ve jmenovaném podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15527
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22725


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
janovská_2011_bp.pdf 3.051Mb PDF Zobrazit/otevřít
janovská_2011_vp.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
janovská_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet