Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Principy výroby a sortiment masových konzerv v tržní síti ČR. |
Autor: |
Škrabalová, Veronika
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu masových konzerv. Cílem práce je popis technologie výroby zpracování masa na masové konzervy a analýza sortimentu masových konzerv v tržní síti ČR. Je zde popsána technologie zpracování masa na masové konzervy, stroje a zařízení na jejich zpracování. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15588
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22716
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet