Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur. |
Autor: |
Dědek, Stanislav
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Tato práce byla zpracována na téma ?Fermentované masné výrobky s přídavkem probio-tické a klasické startovací kultury? Práce je rozdělena na dvě části a to část teoretickou a praktickou. V teoretické části bylo cílem popsat technologii výroby fermentovaných mas-ných výrobku, charakterizovat jednotlivé probiotické mikroorganismy, které se používají při výrobě fermentovaných masných výrobků a definovat účinky probiotik na lidský orga-nismus. V rámci diplomové práce byl posuzován vliv konzumace fermentovaných masných výrobků s přídavkem probiotických startovacích kultur a klasických startovacích kultur na zažívací potíže, byla provedena chemická, analýza a senzorické hodnocení fermentovaných masných výrobků Ovčácká klobása a Poličan. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15859
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
22606
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet