Včelí produkty

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Včelí produkty

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Včelí produkty
Autor: Daďová, Zuzana
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Diplomová práce je v teoretické části zaměřena na charakteristiku včelích produktů, jejichž využití má velice dlouhou tradici. Praktická část je zaměřena na mateří kašičku a včelí pyl. Nutriční hodnota mateří kašičky a včelího pylu je vysoká díky velkému obsahu bílkovin a bohatým zastoupením esenciálních aminokyselin a řady bioaktivních látek. Byly provedeny analýzy vybraných jakostních parametrů a složek mateří kašičky a včelího pylu a senzorické hodnocení. Senzorické hodnocení bylo doplněno o produkty, které mateří kašičku a včelí pyl obsahují.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15868
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 20152


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
daďová_2011_dp.pdf 1.748Mb PDF Zobrazit/otevřít
daďová_2011_vp.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
daďová_2011_op.pdf 68.13Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet