Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Srovnání výživové a technologické hodnoty odrůd Lonicera caerulea |
Autor: |
Ulrichová, Michaela
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce má za úkol zabývat se netradičním druhem ovoce-zimolezem (Lonicera caerulea). Poskytuje informace o botanické charakteristice a chemickém složení tohoto ovoce. U 9 odrůd byly provedeny chemické analýzy - obsah sušiny, refrakce, celko-vý obsah kyselin a obsah minerálních prvků u jednotlivých odrůd zimolezu. Práce také popisuje účinky a vlivy zimolezu na lidský organismus a možnosti jeho využití a zpracování v potravinářství. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15936
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Práce není přístupná |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
14585
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet