Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Hygiena gastronomického provozu a mikrobiologie surovin |
Autor: |
Bouzek, Petr
|
Vedoucí: |
Ondrášková, Dana
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku hygieny gastronomického provozu, toxinogenních mikroorganismů, skladování, úpravu a zpracování surovin. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16279
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
21881
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet