Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta |
Autor: |
Pinďáková, Marcela
|
Vedoucí: |
Dvořáková, Monika
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce pojednává o vlastnostech škrobu, včetně jeho výroby. Dále se zaměřuje na vlastnosti pšeničné mouky a pšeničného těsta. Praktická část se zabývá stanovením obsahu vlhkosti referenční metodou a obsahu škrobu polarimetrickou metodou dle Ewerse. Výsledky byly statisticky zpracovány vícerozměrnou analýzou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/16389
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky |
Studijní obor:
|
Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
22820
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet