Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva |
Autor: |
Novotná, Kateřina
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na stanovení vitaminů skupiny B v různých stádiích výroby piva pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). K nalezení optimální metody stanovení těchto vitaminů bylo vyzkoušeno několika různých postupů. Naměřené koncentrace byly následně porovnány s literárními údaji. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17032
|
Datum:
|
2011-05-20 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
22634
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet