Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Změny obsahů vitaminů skupiny B v různých fázích výroby piva
Autor: Novotná, Kateřina
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na stanovení vitaminů skupiny B v různých stádiích výroby piva pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). K nalezení optimální metody stanovení těchto vitaminů bylo vyzkoušeno několika různých postupů. Naměřené koncentrace byly následně porovnány s literárními údaji.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17032
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22634


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
novotná_2011_dp.pdf 800.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
novotná_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
novotná_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet