Náhradní sladidla v potravinách
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Náhradní sladidla v potravinách |
Autor: |
Hanáková, Veronika
|
Vedoucí: |
Rieglová, Jana
|
Abstrakt:
|
Tato práce obsahuje výčet náhradních sladidel v potravinách. Jejich rozdělení na syntetické a přírodní. A také upozornění na nemoci způsobené nadměrným příjmem sladidel. Cílem práce bylo porovnání sacharidů vůči náhradním sladidlům a doporučení alternativních sladidel pro diabetiky a pro nemocné trpící nadváhou a obezitou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/17239
|
Datum:
|
2011-05-30 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie a mikrobiologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
22680
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet