Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby a sortiment konzervovaných masových pomazánek
Autor: Kotačková, Petra
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výrobou masových pomazánek. Cílem bakalářské práce je technologický popis výroby konzervovaných masových pomazánek a výčet sortimentu firmy Hamé s.r.o.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17834
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22707


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kotačková_2011_bp.pdf 1.739Mb PDF Zobrazit/otevřít
kotačková_2011_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kotačková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet