L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků |
Autor: |
Nohálová, Zuzana
|
Vedoucí: |
Hoza, Ignác
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1830
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2294
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet