L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků
Show full item record
No preview available
Title:
|
L-carnitin jako aditivum potravinových doplňků |
Author: |
Nohálová, Zuzana
|
Advisor: |
Hoza, Ignác
|
Abstract:
|
Bakalářská práce je zaměřena na možnosti použití L-carnitinu jako aditiva potravinových doplňků. Zabývá se teorii aminokyselin a peptidů, výskytem a fyziologii L-carnitinu, jeho vlivem na lidské zdraví. Dále se věnuje výběru metod pro potencionální stanovení L-carnitinu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/1830
|
Date:
|
2006-05-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Discipline:
|
Chemie a technologie potravin |
Grade for thesis and defense:
|
B
2294
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account