Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd
Autor: Honešová, Eliška
Vedoucí: Tučková, Zuzana
Abstrakt: Cílem mé diplomové práce je vytvořit projekt na zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části práce se věnuji cestovnímu ruchu, gastronomii a charakterizuji analytické metody, které jsem v práci použila. Jedná se o SWOT analýzu, marketingový výzkum a analýzu konkurence. Praktická část charakterizuje a analyzuje turistickou destinaci a gastronomická zařízení. V projektové části jsou navrženy možnosti jak zlepšit kvalitu gastronomických služeb. Jsou zde popsány náklady spojené s projektem, personální a mate-riální zabezpečení, způsoby možnosti financování a zhodnocení rizik, která mohou působit na projekt. Projekt má tak ve svém důsledku vést k podpoře a zkvalitnění gastronomických služeb v dané oblasti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/19233
Datum: 2012-03-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podniková ekonomika, specializace Ekonomika cestovního ruchu
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 26887


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
honešová_2012_dp.pdf 2.655Mb PDF Zobrazit/otevřít
honešová_2012_vp.doc 72.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
honešová_2012_op.doc 76.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet