Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav biochemie a analýzy potravin
Diplomové práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Diplomové práce: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 218
další strana
Gastronomická úprava hlemýždího masa
Švehlová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Průkaz falšování potravin na základě analýzy DNA
Bruštíková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Texturní vlastnosti analogů tavených sýrů vyrobených s použitím tuků s různým zastoupením mastných kyselin.
Horáková, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Hodnocení výtěžnosti při výrobě vepřového uzeného masa
Blahová, Kateřina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-17
)
Bakteriocinotypizace kmenů Escherichia coli izolovaných z potravin
Miková, Kristýna
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Vztah mezi viskozitou suspenze pšeničné mouky a pekárenskou kvalitou mouky.
Chalupová, Věra
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou
Jeřábková, Irena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Nutriční úroveň vojenského stravování v České republice
Holomucká, Gabriela
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-18
)
Izolace a stanovení B-komplexu v netradičních obilovinách
Bieleszová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení fenolických látek a antioxidační aktivity u cereálií
Mrázová, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv částečné záměny sacharosy za cukerné roztoky na kvalitu vánoček
Hrabalíková, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Optimalizace sterilačního režimu pro nekyselé potraviny (masové konzervy)
Franta, Petr
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Antibiotická rezistence kmenů Escherichia coli a její význam v potravním řetězci
Valenta, Tomáš
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-16
)
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku
Brabcová, Alena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-11
)
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity v plodnicích vyšších hub
Březovská, Silvie
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Monitoring obsahu biogenních aminů v rybách získaných z provozů společného stravování
Valouch, Karel
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vývoj vybraných analytických ukazatelů piva v průběhu technologického procesu
Fanta, Jiří
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Vliv tepelné zátěže na základní ukazatele kvality u vybraných potravinářských olejů
Bartíková, Iva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-20
)
Stanovení stravitelnosti vybraných jídel ve školním stravování
Procházková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-19
)
Změny v chemickém složení plodů jablek v závislosti na době skladování
Písařík, Jaroslav
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2011-05-17
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 218
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se