Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
Autor: Pšenčíková, Eliška
Vedoucí: Družbíková, Helena
Abstrakt: Cílem práce bylo navrhnout doporučené dávky potravin pro skupiny muži a ženy ve věku 19 - 59 let, s různými stupni fyzické zátěže. Tyto dávky potravin byly odvozeny na základě jídelních lístků, které byly sestavovány tak, aby naplnily výživové doporučené dávky pro vybrané skupiny obyvatelstva. Výsledkem pak byly tři varianty skladby spotřeby potravin pro každou ze čtyř vybraných skupin obyvatelstva, jimiž byly ženy a muži středně těžce pracující a ženy a muži lehce pracující. Z nejpřijatelnějších variant skladeb spotřeby potra-vin byly odvozeny doporučené dávky potravin pro zadané skupiny obyvatelstva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1990
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2286


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pšenčíková_2006_bp.pdf 832.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
pšenčíková_2006_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pšenčíková_2006_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet