Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Domovská stránka DSpace
Kvalifikační práce dle fakult
Fakulta technologická
Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Diplomové práce
Poslední příspěvky
Přihlásit se
|
cookies
Jazyk:
English
čeština
Diplomové práce: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 35
další strana
Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025
Votavová, Ester
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-08
)
Účinek reziduí po fungicidech na bakterie
Vrzáková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Přežívání bakterií ve fermentovaných mléčných výrobcích
Polzer, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Technologický projekt nového závodu společného stravování
Doležel, David
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-11-30
)
Rozbor současného stavu ochrany spotřebitele v potravinářských prodejnách
Minxová, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Analýza problémů školního stravování
Petrů, Helena
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Stravovací návyky mladých lidí a rizika plynoucí z jejich nesprávné výživy
Malá, Eliška
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Přehled ztrát thiaminu a riboflavinu při skladování a technologickém zpracování
Havelcová, Adriana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Vliv skladování na jakost masových pomazánek se strojně odděleným drůbežím masem
Sedláková, Zuzana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Využití marketingového mixu v podnicích společného stravování
Drásalová, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2004-03-01
)
Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
Štěpánek, Lubomír
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2005-02-07
)
Hodnocení jakosti jatečných prasat a vepřového masa
Rohánková, Veronika
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv rafinace na kvalitativní parametry a stabilitu rostlinných olejů lisovaných za studena
Procházková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Využití ionexů pro odstranění reziduí chromitých katalyzátorů z 1-monoacylglycerolů
Schovajsová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Účinek kyseliny kaprylové na vybrané kmeny bakterií
Kašpárková, Eva
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv definovaných přídatných látek na pekárenské vlastnosti pšeničného těsta.
Pečivová, Pavlína
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Vliv kyseliny mléčné na potravinářsky významné mikroorganismy.
Lukešová, Martina
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Organoleptické vlastnosti piva z hlediska degustátorů a běžných konzumentů, změny při stárnutí
Stehlíková, Jana
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Stanovení vitaminu C metodou HPLC s rozdílnou možností detekce
Šimánková, Kamila
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Možnosti využití netradičních komponent v technologii mléčných fermentovaných výrobků
Kukačka, Roman
(
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
,
2006-05-31
)
Zobrazují se záznamy 1-20 z 35
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum odevzdání
Datum zadání
Datum obhajoby
Názvy
Autoři
Vedoucí
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se