Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv faktorů okolí potravinářského podniku na kvalitu produkce |
Autor: |
Karlíková, Zuzana
|
Vedoucí: |
Lukášková, Eva
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je shrnout poznatky týkající se problematiky kvality produktů potravinářského podniku. Podnik je popsán jako ekonomický subjekt se zaměřením na potravinářskou výrobu. Dále tato práce popisuje kvalitu zejména se zaměřením na ISO normy, které jsou jedním z prvků ovlivňující úroveň kvality potravinářského výrobku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2050
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Pouze v rámci univerzity |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2251
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet