Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy členů Integrovaného záchranného systému v krizových stavech |
Autor: |
Nováková, Lucie
|
Vedoucí: |
Družbíková, Helena
|
Abstrakt:
|
Práce byla zaměřena na výživu členů složek Integrovaného záchranného systému ČR. Byly přitom popsány požadavky na výživu členů IZS v době jejich nasazení při řešení krizových situací. Následně pak byla provedena analýza skladby potravin již sestavených jídelních lístků v rámci zabezpečení výživy členů IZS v roce 2003. Na základě této analýzy byly navrženy úpravy v podobě odstranění či snížení gramáže například masových pomazánek, přidání ovoce a zeleniny nebo náhrady některých potravin potravinami s nízkým obsahem tuku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2148
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2271
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet