Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk? |
Autor: |
Lenikusová, Markéta
|
Vedoucí: |
Kráčmar, Stanislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21588
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
25676
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet