Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Je zdravější rostlinný nebo živočišný tuk?
Autor: Lenikusová, Markéta
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce popisuje rostlinné a živočišné tuky, vymezuje rozdíly mezi jednotlivými druhy tuků. Ukazuje na jejich využití z hlediska gastronomického, tak jejich vliv na lidský organizmus. Jsou popsány zdroje mastných kyselin a obsahy cholesterolu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21588
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25676


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
lenikusová_2012_bp.pdf 1.118Mb PDF Zobrazit/otevřít
lenikusová_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
lenikusová_2012_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet