Technologie výroby lihu.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby lihu.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby lihu.
Autor: Zakopalová, Radka
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo popsat technologii výroby lihu a jeho využití v jiných průmyslech (kosmetickém, farmaceutickém, petrochemickém). Popsala jsem stručně historii výroby lihu, jeho vlastnosti a kvalitativní rozdělení lihu v závislosti na typu vstupní suroviny. Také jsem se zmínila o negativní spotřebě lihovin. Dále jsem posoudila výtěžnost lihu za období září 2010 až červen 2011 z poskytnutých dat firmou Moravský lihovar Kojetín a.s.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21609
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25529


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zakopalová_2012_bp.pdf 1.148Mb PDF Zobrazit/otevřít
zakopalová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zakopalová_2012_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet