Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
Autor: Ležáková, Jana
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na simultánní stanovení umělých sladidel acesulfamu K a aspartamu pomocí vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Byly nalezeny optimální chromatografické podmínky pro jejich analýzu. Dále bylo stanoveno množství obou umělých sladidel ve vybraných vzorcích minerálních a pramenitých vod.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21730
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 26717


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ležáková_2012_dp.pdf 2.846Mb PDF Zobrazit/otevřít
ležáková_2012_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ležáková_2012_op.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet