Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení acesulfamu K a aspartamu metodou HPLC |
Autor: |
Ležáková, Jana
|
Vedoucí: |
Sumczynski, Daniela
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce je zaměřena na simultánní stanovení umělých sladidel acesulfamu K a aspartamu pomocí vysoce účinné kapalinové chromatografie (HPLC). Byly nalezeny optimální chromatografické podmínky pro jejich analýzu. Dále bylo stanoveno množství obou umělých sladidel ve vybraných vzorcích minerálních a pramenitých vod. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21730
|
Datum:
|
2012-02-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
26717
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet