Barviva - výroba a použití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Barviva - výroba a použití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Barviva - výroba a použití v gastronomii
Autor: Žebroková, Zina
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Ve své bakalářské práci se zabývám rozdělením potravinářských barviv na přírodní a syntetická a jednotlivé skupiny dále rozděluji podle jejich chemické struktury. Zabývám se vlastnostmi a chemickým složením jednotlivých skupin, způsoby jejich použití, a také konkrétními příklady barviv. v neposlední řadě se zabývám způsoby jejich získávání a výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21764
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 25789


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
žebroková_2012_bp.pdf 1.648Mb PDF Zobrazit/otevřít
žebroková_2012_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
žebroková_2012_op.pdf 1.234Mb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet