Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Soudobé metody konzervace ovocných štáv

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Soudobé metody konzervace ovocných štáv
Autor: Kos, Martin
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Ovoce je jednou z hlavních konzervárenských surovin. V konzervárenství se zpracovává na mnoho způsobů, jedním z nich je výroba ovocných šťáv. Ovocné šťávy se získávají lisováním ovoce, ale jejich údržnost je krátká. Tato práce je zaměřena hlavní způsoby prodloužení trvanlivosti ovocných šťáv.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21766
Datum: 2012-02-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 24340


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kos_2012_bp.pdf 1.449Mb PDF Zobrazit/otevřít
kos_2012_vp.pdf 61.40Kb PDF Zobrazit/otevřít
kos_2012_op.pdf 65.04Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet