Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Autor: Navrátil, Lukáš
Vedoucí: Fišera, Miroslav
Abstrakt: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení a charakterizaci antimykotických přípravků, které se používají k ošetření potravin. Teoretická část se zabývá popisem přídatných látek a charakterizací jednotlivých druhů antimykotických přípravků. Praktická část je zaměřena na stanovení natamycinu ve vybraných druzích trvanlivých salámů (Lovecký salám, Poličan, Paprikáš, Selský salám, Vysočina). Pro stanovení natamycinu byla použita metoda HPLC s UV/VIS detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21810
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25569


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
navrátil_2012_dp.pdf 1.484Mb PDF Zobrazit/otevřít
navrátil_2012_vp.pdf 63.85Kb PDF Zobrazit/otevřít
navrátil_2012_op.pdf 63.44Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet