Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení a charakterizace vybraných antimykotických přípravků pro ošetření potravin.pdf |
Autor: |
Navrátil, Lukáš
|
Vedoucí: |
Fišera, Miroslav
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce byla zaměřena na stanovení a charakterizaci antimykotických přípravků, které se používají k ošetření potravin. Teoretická část se zabývá popisem přídatných látek a charakterizací jednotlivých druhů antimykotických přípravků. Praktická část je zaměřena na stanovení natamycinu ve vybraných druzích trvanlivých salámů (Lovecký salám, Poličan, Paprikáš, Selský salám, Vysočina). Pro stanovení natamycinu byla použita metoda HPLC s UV/VIS detekcí. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21810
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
25569
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet