Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína |
Autor: |
Hanáková, Jana
|
Vedoucí: |
Hanuštiak, Pavel
|
Abstrakt:
|
Tato diplomová práce se zabývá vlivem malolaktické fermentace na antioxidační aktivitu vína. V teoretické části byla popsána technologie výroby vína, chemické složení a metody stanovení celkového obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity. V praktické části jsou vyhodnoceny údaje o celkových polyfenolech a antioxidantech získané z laboratorní analýzy. Tyto údaje jsou dále zpracovány do přehledných grafů a konfrontovány s odbornou literaturou. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21818
|
Datum:
|
2012-02-01 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav technologie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
E
25298
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet