Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Autor: Hanzlíková, Monika
Vedoucí: Matějíčková, Radmila
Abstrakt: Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21902
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25672


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanzlíková_2012_bp.pdf 2.174Mb PDF Zobrazit/otevřít
hanzlíková_2012_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanzlíková_2012_op.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet