Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Med, výrobky z medu a senzorické hodnocení medu |
Autor: |
Hanzlíková, Monika
|
Vedoucí: |
Matějíčková, Radmila
|
Abstrakt:
|
Práce byla zaměřena na včelí med a výrobky z medu. V teoretické části byla popsána historie medu a definováno, co je to med. Následně byly popsány fyzikálně - chemické vlastnosti medu, druhy medu a výrobky z medu. V praktické části byl proveden dotazníkový průzkum mezi spotřebiteli a senzorické hodnocení vybraných druhů medů. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/21902
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25672
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet