Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie |
Autor: |
Rachvalová, Žaneta
|
Vedoucí: |
Gálová, Jitka
|
Abstrakt:
|
Cílem práce je porovnání konvenčně vyráběných ovocných šťáv se stejnými výrobky po-cházejícími z produkce ekologického zemědělství. Zabývám se studiemi, které rozebírají rozdíly v obsahu živin, vitaminů a látek prospěšných pro lidský organizmus i nebezpečí dopadající na zdraví při požívání nevhodných nápojů plných nadměrného množství cukrů, umělých barviv, aroma a zbytku postřiků. V práci je také věnována pozornosti technologii zpracování a novinkám v oblasti obalové techniky nápojů |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22015
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
24170
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet