Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Porovnání technologie výroby ovocných moštů z bioprodukce a klasické průmyslové technologie
Autor: Rachvalová, Žaneta
Vedoucí: Gálová, Jitka
Abstrakt: Cílem práce je porovnání konvenčně vyráběných ovocných šťáv se stejnými výrobky po-cházejícími z produkce ekologického zemědělství. Zabývám se studiemi, které rozebírají rozdíly v obsahu živin, vitaminů a látek prospěšných pro lidský organizmus i nebezpečí dopadající na zdraví při požívání nevhodných nápojů plných nadměrného množství cukrů, umělých barviv, aroma a zbytku postřiků. V práci je také věnována pozornosti technologii zpracování a novinkám v oblasti obalové techniky nápojů
URI: http://hdl.handle.net/10563/22015
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 24170


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
rachvalová_2012_bp.pdf 1.240Mb PDF Zobrazit/otevřít
rachvalová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
rachvalová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet