Antioxidační vlastnosti naklíčených semen
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Antioxidační vlastnosti naklíčených semen |
Autor: |
Zerzáňová, Silvie
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Diplomová práce se v teoretické části zabývá charakteristikou a vlastnostmi luštěnin a olejnin. Mezi sledované plodiny byly zařazeny čočka, hrách, fazol, mungo, bob, řepka a slunečnice. Dále je v práci popsán postup při nakličování vybraných druhů semen. Praktická část se zabývá obsahem antioxidantů, jejich vlastnostmi, obsahem polyfenolů a minerálních látek sledovaných plodin v různých časových stádiích vývojového růstu při klíčení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22109
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
C
24395
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet