Stravování v lázeňství

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravování v lázeňství

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravování v lázeňství
Autor: Talarovičová, Kateřina
Vedoucí: Kubovič, František
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je pojednat o významu lázeňství pro společnost, o historii lázeňství ve světě i u nás a dále o formách stravování a jednotlivých druzích diet, které jsou pro lázeňské stravování důležitým kritériem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22195
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 25799


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
talarovičová_2012_bp.pdf 724.6Kb PDF Zobrazit/otevřít
talarovičová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
talarovičová_2012_op.doc 90.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet