Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití geneticky modifikovaných odrůd řepky olejné a její srovnání s klasickými odrůdami |
Autor: |
Vyhlasová, Lucie
|
Vedoucí: |
Mlček, Jiří
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se zaměřuje na porovnání geneticky modifikované řepky olejky od klasické řepky. Práce se věnuje charakteristice řepky olejky, složení, druhům a formám pěstování, využitím v oblasti potravinářské a nepotravinářské. Je zmíněna historie genetické modifikace z klasického a všeobecného pohledu řepky olejky. Je uvedeno využití geneticky modifikované řepky, pěstování, legislativa, rizika a dovozu odrůd do zemí evropské unie. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22595
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
24167
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet