Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín |
Autor: |
Olšanský, Marek
|
Vedoucí: |
Škrovánková, Soňa
|
Abstrakt:
|
V teoretické části práce jsou popsány základní charakteristiky, vlastnosti a složení nejdůležitějších druhů obilovin a vlastnosti a složení pšeničných a žitných mouk. V praktické části jsou vyhodnoceny základní fyzikální a chemické vlastnosti pšeničných a žitných mouk (vlhkost, popel, lepek, granulace, číslo poklesu, Gluten Index, reologické vlastnosti) pro-dukovaných ve Mlýně Kojetín a stanoveny základní charakteristiky výrobků při pokusném pečení. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22820
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022
|
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25587
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet