Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení základních charakteristik pšeničných a žitných mouk v Mlýně Kojetín
Autor: Olšanský, Marek
Vedoucí: Škrovánková, Soňa
Abstrakt: V teoretické části práce jsou popsány základní charakteristiky, vlastnosti a složení nejdůležitějších druhů obilovin a vlastnosti a složení pšeničných a žitných mouk. V praktické části jsou vyhodnoceny základní fyzikální a chemické vlastnosti pšeničných a žitných mouk (vlhkost, popel, lepek, granulace, číslo poklesu, Gluten Index, reologické vlastnosti) pro-dukovaných ve Mlýně Kojetín a stanoveny základní charakteristiky výrobků při pokusném pečení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22820
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Práce bude přístupná bez omezení od 21.05.2022
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25587


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
olšanský_2012_dp.pdfZablokované 4.471Mb PDF Zobrazit/otevřít
olšanský_2012_vp.doc 97Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
olšanský_2012_op.doc 96Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet