Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Autor: Ondrušíková, Drahomíra
Vedoucí: Valášek, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22868
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 25667


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ondrušíková_2012_bp.pdf 2.227Mb PDF Zobrazit/otevřít
ondrušíková_2012_vp.pdf 60.60Kb PDF Zobrazit/otevřít
ondrušíková_2012_op.pdf 65.13Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet