Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv |
Autor: |
Ondrušíková, Drahomíra
|
Vedoucí: |
Valášek, Pavel
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/22868
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25667
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet