Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie a suroviny na výrobu kandytů a karamel
Autor: Navrátilová, Michaela
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: V této bakalářské práci se zabývám historií, charakteristikou, výrobou a surovinami na výrobu kandytů a karamel. Je zde také popsána historie závodu SFINX, jež je největším středoevropským výrobcem bonbonů v rámci mezinárodního koncernu Nestlé s.r.o. Na závěr práce je zde zmínka o vadách, které se vyskytují při vaření kandytové hmoty a při výrobě karamelové hmoty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22933
Datum: 2012-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25828


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
navrátilová_2012_bp.pdf 481.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
navrátilová_2012_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
navrátilová_2012_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet