Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Odrůdy brambor a jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě |
Autor: |
Hroch, Aleš
|
Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
Abstrakt:
|
Cílem této práce je poznat některé odrůdy brambor, jejich začlenění podle stolní odrůdy na rané, velmi rané, polopozdní a pozdní a následně popsat jejich využití v gastronomii a průmyslové výrobě. Brambory jsou všestranou potravinou; výrábí se z nich mnoho výrobků, které jsou nedílnou součástí našeho jídelníčku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23158
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
26902
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet