Název: | Regionální potraviny ve Zlínském kraji. |
Autor: | Pátík, Pavel |
Vedoucí: | Ivánek, Ladislav |
Abstrakt: | Bakalářská práce se zabývá regionálním potravinářstvím ve Zlínském kraji. Na počátku práce je objasněna historie pěstování potravinářských plodin na Zlínsku a její význam pro tento region. Následující kapitoly se zaměřují na současné zemědělství, mlékárenskou vý-robu a významné regionální potraviny. |
URI: | http://hdl.handle.net/10563/23434 |
Datum: | 2012-01-06 |
Dostupnost: | Bez omezení |
Ústav: | Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor: | Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: | B
|
Soubory | Velikost | Formát | Zobrazit |
---|---|---|---|
pátík_2012_bp.pdf | 1.686Mb |
Zobrazit/ |
|
pátík_2012_vp.doc | 91.5Kb | Microsoft Word |
Zobrazit/ |
pátík_2012_op.doc | 91.5Kb | Microsoft Word |
Zobrazit/ |