Regionální potraviny ve Zlínském kraji.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Regionální potraviny ve Zlínském kraji. |
Autor: |
Pátík, Pavel
|
Vedoucí: |
Ivánek, Ladislav
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá regionálním potravinářstvím ve Zlínském kraji. Na počátku práce je objasněna historie pěstování potravinářských plodin na Zlínsku a její význam pro tento region. Následující kapitoly se zaměřují na současné zemědělství, mlékárenskou vý-robu a významné regionální potraviny. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23434
|
Datum:
|
2012-01-06 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
25767
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet