Využití bílkovinných přísad v masné výrobě

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití bílkovinných přísad v masné výrobě

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití bílkovinných přísad v masné výrobě
Autor: Družbík, Václav
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je získat přehled o využití různých bílkovinných přísad v masné výrobě. Práce obsahuje teoretické poznatky o použití bílkovinných přísad z hlediska jejich technologických a organoleptických vlastností. Z bílkovinných přísad živočišného původu jsou vybrány celistvá krev a její deriváty (plazma, hemoglobin, globin). Dále pak jsou zde popsány vaječné, mléčné bílkoviny a bílkoviny pojivových tkání. U bílkovinných přísad rostlinného původu je kladen důraz na bílkoviny sóji a pšenice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/2348
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 2274


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
družbík_2006_bp.pdf 539.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
družbík_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
družbík_2006_op.doc 50.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet