Využití bílkovinných přísad v masné výrobě
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Využití bílkovinných přísad v masné výrobě |
Autor: |
Družbík, Václav
|
Vedoucí: |
Velichová, Helena
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je získat přehled o využití různých bílkovinných přísad v masné výrobě. Práce obsahuje teoretické poznatky o použití bílkovinných přísad z hlediska jejich technologických a organoleptických vlastností. Z bílkovinných přísad živočišného původu jsou vybrány celistvá krev a její deriváty (plazma, hemoglobin, globin). Dále pak jsou zde popsány vaječné, mléčné bílkoviny a bílkoviny pojivových tkání. U bílkovinných přísad rostlinného původu je kladen důraz na bílkoviny sóji a pšenice. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/2348
|
Datum:
|
2006-05-31 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství a chemie |
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
2274
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet