Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
Autor: Kolouchová, Ladislava
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá monitoringem kvality pšenice potravinářské v letech 2008?2011 zpracovávané ve mlýně Kroměříž. Teoretická část je zaměřena na historii pěs-tování pšenice, její zpracování a historii výrobního závodu. V teoretické části uveden popis morfologických a chemických vlastností pšeničného zrna. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností v jednotlivých letech - obsahu dusíkatých látek, obsahu mokrého lepku v sušině, gluten indexu a Zelenyho testu a jejich srovnání v jednotlivých marketingových letech. Cílem práce byl monitoring změny kvality pšenice v průběhu mar-ketingového roku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23588
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 30892


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kolouchová_2013_dp.pdf 2.281Mb PDF Zobrazit/otevřít
kolouchová_2013_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kolouchová_2013_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet