Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
Show full item record
No preview available
Title:
|
Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku |
Author: |
Kolouchová, Ladislava
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Diplomová práce se zabývá monitoringem kvality pšenice potravinářské v letech 2008?2011 zpracovávané ve mlýně Kroměříž. Teoretická část je zaměřena na historii pěs-tování pšenice, její zpracování a historii výrobního závodu. V teoretické části uveden popis morfologických a chemických vlastností pšeničného zrna. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností v jednotlivých letech - obsahu dusíkatých látek, obsahu mokrého lepku v sušině, gluten indexu a Zelenyho testu a jejich srovnání v jednotlivých marketingových letech. Cílem práce byl monitoring změny kvality pšenice v průběhu mar-ketingového roku. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/23588
|
Date:
|
2013-02-11 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Discipline:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Grade for thesis and defense:
|
A
30892
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account