Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik |
Autor: |
Hlaváčová, Irena
|
Vedoucí: |
Rop, Otakar
|
Abstrakt:
|
Cílem diplomové práce bylo sledovat vliv stupňovaných dávek půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti paprik. Byly použity tři úrovně hnojení. Sledován byl obsah polyfenolů, flavonoidů a celkové antioxidační aktivity. Výzkum byl prováděn formou nádobového pokusu. Chemickými analýzami byl zjištěn vliv různých dávek hnojení na zmíněné parametry. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24044
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
29433
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet