Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik

Show full item record

No preview available
Title: Vliv půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti plodu paprik
Author: Hlaváčová, Irena
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Cílem diplomové práce bylo sledovat vliv stupňovaných dávek půdního dusíku a fosforu na antioxidační vlastnosti paprik. Byly použity tři úrovně hnojení. Sledován byl obsah polyfenolů, flavonoidů a celkové antioxidační aktivity. Výzkum byl prováděn formou nádobového pokusu. Chemickými analýzami byl zjištěn vliv různých dávek hnojení na zmíněné parametry.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24044
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: D 29433


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hlaváčová_2013_dp.pdf 7.986Mb PDF View/Open
hlaváčová_2013_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
hlaváčová_2013_op.doc 95Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account