Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Netradiční druhy zeleniny a jejich využití v gastronomii
Autor: Zemánková, Tereza
Vedoucí: Vojtíšková, Petra
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo charakterizovat netradiční druhy zeleniny, jako je např. kiwa-no, batáty, okra, rebarbora aj. Je zde popsán jejich původ, nároky na pěstování a jejich stručná charakteristika. Práce se zabývá jednotlivými druhy z hlediska jejich chemického složení a významných výživových látek. Samostatná kapitola je věnována gastronomické-mu a kulinářskému využití netradičních druhů zeleniny. Stručně byly charakterizovány i jejich léčivé účinky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24116
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 29851


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zemánková_2013_bp.pdf 1.599Mb PDF Zobrazit/otevřít
zemánková_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zemánková_2013_op.doc 91Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet