Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii |
Autor: |
Valčíková, Kristýna
|
Vedoucí: |
Gál, Robert
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24150
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
25786
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet