Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologické vlastnosti zvěřiny a její využití v gastronomii
Autor: Valčíková, Kristýna
Vedoucí: Gál, Robert
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá technologií masa volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Cílem práce je popsat technologické, senzorické a kulinární vlastnosti zvěřiny s následným využitím v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24150
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 25786


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
valčíková_2013_bp.pdf 2.932Mb PDF Zobrazit/otevřít
valčíková_2013_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
valčíková_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet