Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Modelový postup výroby červeného a růžového vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Autor: Mizeríková, Kateřina
Vedoucí: Váňa, Jaroslav
Abstrakt: Bakalářská práce pojednává o procesu výroby červeného a růžového vína. Je zde zahrnuta charakteristika červeného a růžového vína, odrůdy vinné révy vhodné pro výrobu červených a růžových vín a zpracování hroznů. Dále je popsána technologie výroby červených vín a technologie výroby růžových vín. V závěru práce je popsáno skladování vína a jeho podávání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24164
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29275


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
mizeríková_2013_bp.pdf 20.87Mb PDF Zobrazit/otevřít
mizeríková_2013_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
mizeríková_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet