Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fyzikálně - chemické vlastnosti vybraných sacharidů
Autor: Zúbková, Monika
Vedoucí: Lapčík, Lubomír
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem, významem, jejich využitím a důležitostí pro člověka ve výživě a v potravinářském průmyslu. V teoretické části jsou popsány skupiny sacharidů a jejich zástupci. Hlavní část pojednává o fyzikálně - chemických vlastnostech sacharidů. V neposlední řadě popisuje nezastupitelnost sacharidů v lidské spotřebě. Praktická část je zaměřena na studium viskozity a rheologických vlastností různých potravinářských vzorků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24216
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29393


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zúbková_2013_bp.pdf 1.733Mb PDF Zobrazit/otevřít
zúbková_2013_vp.zip 71.32Kb Neznámý Zobrazit/otevřít
zúbková_2013_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet