[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: [NEOBHÁJENO] Stanovení optimálních podmínek pro výrobu kynutých těst a výrobků z nich
Autor: Dvořáková, Vlasta
Vedoucí: Brančová, Věra
Abstrakt: Tématem bakalářské práce je stanovení optimálních podmínek při výrobě kynutých a plundrových těst. V práci jsou uvedeny jejich technologické postupy, správný výběr surovin a možnosti zpracování kynutých a plundrových těst. Výsledkem práce by mělo být zjištění nejefektivnějšího způsobu výroby jemného pečiva z daných těst.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24284
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: F 25660


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dvořáková_2013_bp.pdf 1.728Mb PDF Zobrazit/otevřít
dvořáková_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dvořáková_2013_op.pdf 369.6Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet