Víno ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Víno ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Víno ve výživě člověka
Autor: Vozdecká, Michaela
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá problematikou vína ve výživě člověka. Jsou uváděny regionální a pěstitelské podmínky pro pěstování vína se zaměřením na ekologické podmínky a charakteristiku vinařských oblastí. Jsou uváděny nutriční charakteristiky vína, jeho vliv na zdraví, využívání vína v gastronomii, podmínky prodeje a nákupu vína, senzorické hodnocení vína a produkty z vína ? vinný olej a ocet.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24323
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 29250


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vozdecká_2013_bp.pdf 1.328Mb PDF Zobrazit/otevřít
vozdecká_2013_vp.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vozdecká_2013_op.doc 92Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet