Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Oxid siřičitý v technologických postupech přípravy vína
Autor: Anetová, Katarína
Vedoucí: Fic, Vlastimil
Abstrakt: Předmětem bakalářské práce je použití oxidu siřičitého v technologických postupech pří-pravy vína. Popisuje formy a vlastnosti oxidu siřičitého v enologii. Zaměřuje se na působení oxidu siřičitého na jednotlivé složky vína, které ovlivňují jeho kvalitu. Důraz je kladen na snížení a obmezení oxidu siřičitého při vinifikaci. V neposlední řade se zabývá vlivem oxidu siřičitého a alkoholu na zdraví konzumenta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24417
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 29248


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
anetová_2013_bp.pdf 1.672Mb PDF Zobrazit/otevřít
anetová_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
anetová_2013_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet