Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
Název:
|
Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu |
Autor: |
Palíšková, Michaela
|
Vedoucí: |
Pachlová, Vendula
|
Abstrakt:
|
Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/24480
|
Datum:
|
2013-02-11 |
Dostupnost:
|
Bez omezení |
Ústav:
|
Ústav analýzy a chemie potravin |
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
D
25764
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet