Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Bakterie mléčného kvašení v potravinách nemléčného původu
Autor: Palíšková, Michaela
Vedoucí: Pachlová, Vendula
Abstrakt: Tato bakalářská práce se věnuje zpracování rešerše o bakteriích mléčného kvašení, které se nachází v potravinách nemléčného původu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/24480
Datum: 2013-02-11
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 25764


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
palíšková_2013_bp.pdf 2.091Mb PDF Zobrazit/otevřít
palíšková_2013_vp.pdf 125.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
palíšková_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet